Hem Om oss Om coaching Tjänster Jobbcoaching Kontakt Länkar
toppbild2.gif

Personlig utveckling

Vi coachar och utvecklar dig som privatperson.

Utveckling av grupper/team

Vi coachar och utvecklar grupper och team på arbetsplatsen.

Utveckling av chefer/ledare

Vi erbjuder professionell ledarskapsutveckling för både tidigare chefer/ledare samt nytillträda chefer.


MENY

Karriärcoaching

Medarbetarsamtal

Omställning i arbete

KARRIÄRCOACHING / MEDARBETARSAMTAL / OMSTÄLLNING I ARBETE

Vad händer med människor i en omorganisation, där vissa får sluta, vissa får söka nya tjänster och det råder stor osäkerhet om framtiden.

Vi coachar i att hitta fokus, se möjligheter, se sina resurser och se de möjligheterna som kommer med en förändring. Vi gör en ny målplan, ger konkreta tips och råd och är ett stöd under processen.

Karriärcoaching

Vi karriärcoachar dig till att ta ditt nästa och bästa steg i din karriär.

Vi tittar på: Vem du är, Vad du har gjort tills nu, Vart du vill och hur du ska ta dig dit. Vi gör en aktivitetsplan över vad som behöver göras för att nå till ditt önskade läge och finns som stöd till dig under processen.

Vi ställer frågorna och du har svaren.

Medarbetarsamtal

Vi hjälper företag med medarbetaresamtal och utifrån en överenskommen målplan.

Det är viktigt att medarbetaresamtalet har ett genomtänkt syfte och upplägg som medarbetaren känner väl till, att det finns tillit och delaktighet i samtalet.

Vi som coachar i medarbetarsamtal kan lyssna på olika nivåer, ställa frågor som leder framåt och använder oss av känsla och respekt till dem vi har medarbetarsamtalet med. Utvärdering och utveckling är i fokus.


Omställning i arbete genom coaching

När vi coachar under omställning i arbete så coachar vi i det som behövs för dig, här och nu, för att nå ett nytt arbete som passar din utbildning, kompetens, drivkrafter och intresse. Coachingen syftar till att synliggöra dina styrkor och resurser, till att ingjuta mod, få mer självförtroende och möta hinder och våga fronta de eventuella rädslor som står i vägen för att uppnå förändringen. Coachingen syftar också till att identifiera passande arbetsområden, stötta processen med hitta och söka arbeten, sam intervjuträning. Vi coachar också för du ska må bra under förändringen.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________


©   Copyright - Nordic Coaching AB         info@nordiccoaching.se